Digitalt nyhetsbrev

Styrelsen har under de senaste åren kontinuerligt arbetet för att på olika vis underlätta informationsspridningen till dig som medlem. Ett sådant exempel är föreningens nya hemsida. För att ytterligare underlätta kommunikationen till dig som medlem väljer nu styrelsen att lansera ett nytt digitalt nyhetsbrev till föreningens medlemmar.

Syftet med det digitala nyhetsbrevet är att ytterligare underlätta informationsspridningen, oavsett vart i världen du som medlem befinner dig. Något som också varit efterfrågat från flera av våra medlemmar. Med det nya digitala nyhetsbrevet kommer styrelsen att med jämna mellanrum informera dig som medlem om vad som händer och sker inom föreningen. Detta kan bland annat handla om allt ifrån olika större underhålls- och servicearbeten, som vi vill att du som medlem ska känna till. Men också uppmärksamma sådant som ex. föreningens vår- och höststädning. 

Styrelsen är övertygad om att det digitala nyhetsbrevet kommer utgör ett mycket gott komplement till föreningens hemsida. Samtidigt som du som medlem får tillgång till effektiv, snabb och enkel information om vad som händer inom föreningen. Därför uppmanas du som medlem att redan idag anmäla dig till det digitala nyhetsbrevet. 

För att anmäla dig till nyhetsbrevet, besök http://nyhetsbrev.hugin23.se

Författare: Carl-Johan

Boende och medlem i styrelsen